دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی: اندازه گیری منوساکاریدهای لعاب گیاه مالوا نگلکتا

دانلود پایان نامه

پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :اندازه گیری منوساکاریدهای لعاب گیاه مالوا نگلکتا

تکه ای از متن پایان نامه :

3-1 مالوا نگلکتا 

3-3-1 تهیه نمونه گیاه پنیرک:

برگ ها و ساقه‌های گیاه پنیرک از باغ سازمان ملی استاندارد در نیمه اول فروردین ماه چیده شدند و به مدت 48 ساعت در آون (مدل Heraeus) 50 درجه سانتی‌گراد خشک گردیدند. زمان چیده شدن برگ‌ها صبح بین ساعات 8:00 تا 9:30 بوده می باشد. برگ ها و ساقه‌های خشک شده درکیسه پارچه‌ای نگهداری شدند.

3-3-2 اندازه‌گیری رطوبت پودر سبزی:

رطوبت نمونه خشک شده سبزی بر پایه استاندارد ملی ایران به شماره 2705 انجام گردید (10).

در 3 ظرف خشک و دارای وزن ثابت مقدار 5 گرم نمونه وزن گردید و در آون 105 درجه به مدت 3 ساعت خشک گردید. نمونه ها پس از خنک شدن در دسیکاتور توزین شدند و مقدار رطوبت محاسبه گردید.

3-3-3 اندازه‌گیری خاکستر کل پودر سبزی:

خاکستر کل  نمونه خشک شده سبزی بر پایه استاندارد ملی ایران به شماره 2706 انجام گردید (11).

 

3-3-6 اندازه‌گیری اسیدهای چرب پودر سبزی:

اندازه گیری منوساکاریدهای لعاب گیاه مالوا نگلکتا

برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک پایین صفحه