تلگرام یک اپلیکیشن موبایل و کامپیوتر رایگان است و مدل کسب درآمد آن بر مبنای کمکهای مالی است، ولی به گفته سازندگان تلگرام، هدف از ساخت این اپ، هرگز درآمد زایی نبوده است. میلیون ها نفر روزانه از تلگرام در سراسر جهان استفاده میکنند و فعالیت در اپلیکیشن تلگرام جز برنامه های هر روز آنهاست. عده ای به عنوان کاربر روزانه به گشت و گزار در کانال ها و گروه ها می پردازند و نیازهای ارتباطی خود را هم در کنار موارد فوق برطرف می سازند. عده ای هم صاحبان و مدیران کانال ها و گروه ها هستند که به تولید محتوا می پردازند یا مطالب مفید را از کانال های تلگرام خارجی ترجمه می کنند و در اختیار عموم قرار می دهند. به طور مثال بعضی، کانال تلگرام مذهبی را اداره می کنند، بعضی ها کانال جک تلگرام و بعضی هم کانال تلگرام عکس. از کانال های تلگرام که بگذریم، یکی دیگر از امکانات تلگرام، ایجاد گروه های مختلف است.
گروهها یکی از بخشهای اصلی پیامرسان تلگرام هستند. بهطوریکه کاربران میتوانند با پیوستن به گروهها به صورت چند سویه با دیگران ارتباط برقرار کنند. گروههای نخستین، توانایی پذیرش ۲۰۰ عضو را داشتند. ولی تلگرام در ویرایشهای بعدی، توانایی پذیرش گروه عادی به سوپر گروه و افزایش اعضا را از ۲۰۰ به ۵۰۰ و سپس به ۵۰۰۰ نفر و بعدا به 30000، در دسترس همگان قرار داد. از ویرایش مارس ۲۰۱۶، مدیران گروهها میتوانند پیام سنجاق شده را در بالای گروهها قرار دهند که از آن به “اطلاعیه” نیز نام برده میشود. از دیگر موارد میتوان به انتخاب شناسه برای گروهها و ساخت گروههای عمومی اشاره کرد که توانایی جستجوی گروهها بر اساس شناسه را برای کاربران فراهم میکند.
با بالا رفتن گنجایش سوپرگروه ها به 30 هزار نفر مطمئنا مدیریت اعضا برای مدیران به کار چالش برانگیزی تبدیل خواهد شد. خوشبختانه تلگرام برای جلوگیری از بر هم خوردن نظم این گروه ها، از آپدیت جدید اپلیکیشن ابزاری در اختیارمدیران قرار داده که بتوانند پست های اعضا را تحت کنترل خود داشته باشند. مضاف بر این مدیران می توانند از ربات های ناظر هم برای سر و سامان دادن به پیام های رد و بدل شده در این گروه ها کمک بگیرند.
اگر شما هم علاقه دارید مطالب بیشتری در مورد نرم افزار پیام رسان تلگرام بدانید، به وب سایت ” کانال تلگرام ” سزی زده و از امکانات رایگان آن از جمله ثبت آگهی رایگان، نهایت استفاده را ببرید.
آخرین دیدگاهها